Het programma via de REST API beheren

In Kaspersky Endpoint Security kunt u programma-instellingen configureren, een scan starten, de antivirusdatabases updaten en andere taken met oplossingen van derden uitvoeren. Kaspersky Endpoint Security heeft hiervoor een API. De REST API van Kaspersky Endpoint Security werkt via HTTP en bestaat uit een reeks methoden met vraag en antwoord. U kunt dus Kaspersky Endpoint Security beheren via oplossingen van derden in plaats van de lokale programma-interface of de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.

Als u aan de slag wilt met de REST API, moet u Kaspersky Endpoint Security installeren met ondersteuning voor de REST API. De REST-client en Kaspersky Endpoint Security moeten op dezelfde computer geïnstalleerd zijn.

Een veilige interactie garanderen tussen Kaspersky Endpoint Security en de REST-client:

Het programma wordt beheerd via de REST API op http://127.0.0.1 of http://localhost. Het is niet mogelijk om Kaspersky Endpoint Security op afstand te beheren via de REST API.

DOCUMENTATIE VAN REST API OPENEN

In deze Help-sectie

Het programma installeren met de REST API

Werken met de API